28. marts 2017

Crew

Velkommen til crewsiden. Her finder du en fælles loginside for alle der medvirker til at få Retro Spil Messen 2018 til at spille sammen.

Menu:

Login for at checke skema og informationer.

Tilmeld dig som frivillig

Tilmeld dig som bodejer

 

pacman-149704_960_720

Frivillige

Først og fremmest, mange tak fordi du vil give en hånd med og gerne vil støtte op om retro spil kulturen i Danmark. Med din indsats får vi både kicket en årlig retro spil messe igang samt hvad der ender med at blive “Spilhistorisk Museum”. Hvad enten det er som medarrangør, frivillig, sponsor, supporter, kunde, opstiller eller andet, så kan dine spiloplevelser og dine forskellige kompetencer sættes i sammenhæng, når vi sammen afvikler dette Retro Gaming Expo i København. Der er brug for jer alle.

Spilkulturen er en aktiv kultur, og derfor ved vi, at os som holder af den, også gerne vil holde den igang. I 2018 skaber vi den første årlige Retro Spilmesse sammen som vi kalder RetroExpo.dk. Der kommer til at ske en masse, og vi har brug for alle slags folk på teamet. Men inden vi kan sige velkommen til dig i teamet og inden vi kan give en gratis billet, skal vi kende mere til dig. Det bliver nok ikke alle ansøgere der kommer til at hjælpe til, men lad os nu se!

Hvad end du er til video/arcade/computer/pinball – spil, til at tørre af eller spilde. så finder vi en opgave til dig. Vi laver et vagtskema, så du ved hvilket tidsrum du skal give en hånd med. For at sikre os den bedste oplevelse for både teamet, gæsterne og kulturens ansigt ud ad til, er det vigtigt, at alle frivillige kender til deres opgave og hvornår den skal udføres. Det er også vigtigt, at vi kan stole på hinanden og altid få fat på hinanden. Foruden at kunne skrive “Medvirkende til opstart af årlig retro spilmesse” på dit CV, så kvitterer vi også med en fribillet. Der vil sikkert også komme andre goder, men det er vigtigt at det er lysten til at formidle retro spillene der er den primære motivation samt samarbejdet omkring og glæden ved at alt dette kan finde sted på eet og samme sted.

Der vil være intro & mødedage forinden eventet, hvor vi gerne ser at du møder op.

 

Forslag til opgaver: Flytte stuff (borde, stole, maskiner etc.), sætte konsollerne til og sørge for at de spiller under eventet, formidler (person der står ved en bod eller lignende og formidler om fx Super Mario eller andet relevant), gulv guide (vores ansigter på gulvet, som hjælper gæster med diverse spørgsmål)

Bodejere/loppemarked.

 


Pris:
GRATIS 

Tag meget gerne borde med selv, hvis du har muligheden
Du får også adgang til dealers hour (læs nedenfor).

Krav:
Mød ind og være klar minimum en time før åbning.

Forventninger:
Min 90% af dine varer er Retrospil eller relateret
Kan selv finde ud af at sætte op.
Medbringer selv drikkevarer/kaffe/te
God sælgeretik, anbefal hinanden.
Køb ikke for 50% for dernæst at sælge det dyrere uden at sælger er ok med det.
Spred ordet om eventet, det gavner alle.

Ekstra:
Der kommer til at foregå utroligt meget på gulvet til dette event. Der bliver afholdt EM i TETRIS med international deltagelse. Der er sat retrokonsoller og arkademaskiner op til frit spil.

Vi håber at i også handler med hinanden, men på en facon der gør, at priserne ikke skrues op for gæsterne. Det betyder, at køber i af hinanden, så informerer hinanden og gør det klart hvis i har tænkt jer at videresælge.

Lav gerne konkurrencer ved jeres bod.

Sælgere får “Dealers Hour”. Det vil sige, alle sælgere har åbnet deres bod en time før dørene åbnes officielt. Her kan der handles indbyrdes for alle bodejere.

 

Nyt til alle bodopstillere:

  • Vi har nøgler til HUSET-KBH – hvilket gør, at vi kan justere, bygge, opsætte og tage imod ting og sager allerede fra mandag i ugen op til.
  • Der har været stor aktivitet fra medier og facebook-brugere med ca 200 der skriver at de deltager og 2000 interesserede.
  • Adressen er nu i samme bygning som Bastard Cafe og Bip Bip Pop Up bar så der kommer endnu flere der helt sikkert er nysgerrige på event og loppefund.
  • Vi har plads til flere boder end vi har fået henvendelser på (7/9-18) hvilket betyder,at der kommer god aktivitet foran alle sælgere.
  • Prøver at lægge talks, udstilling osv. i samme lokale som markedet, så I ikke går glip af en masse sjov og en masse aktivitet.
  • Beklager at det er min anden post, men jeg kan simpelthen ikke finde den første.
  • Skriv til mig igen på chrisstoffer@gmail.com (med 2 s’er), hvis du vil have en gratis bordplads. Du kan også ringe og SMSe på 31255003. Jeg håber og krydser fingre for, at nogen af jer kan have borde med – ellers lejer jeg nogle ind til jer.
  • Der er lejet tekniker til selve dagen – nogen af jer kan have brug for strøm.

Loppemarked6

 

Som altid: Del meget gerne muligheden med andre der kan have interesse – sådan skaber vi det bedste Retro Spil Expo sammen.